Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αναθεώρηση 168

Στην Αναθεώρηση 168 έφτιαξα την Βοήθεια να δείχνει ελληνικές εντολές σε περίπτωση που δεν έχουμε γυρίσει σε Ελληνικά για πρόγραμμά χωρίς υποστήριξη unicode. Είχα αφήσει δυο περιπτώσεις που κοίταζα το ASC( ) και όχι το ASCW( ), το δεύτερο κοιτάει το Unicode χαρακτήρα, οπότε όταν δεν υπήρχε υποστήριξη για ελληνικά τα ελληνικά έβγαιναν στο 63, το "?" και αυτό είναι κάτω από το 128, όπου το είχα σαν συνθήκη για να ξεχωρίσω ελληνικές με αγγλικές εντολές στην βοήθεια (αλλού δεν γίνεται έτσι). Τώρα χρησιμοποιώ το ASCW() άρα τα ελληνικά βγαίνουν μετά το 900 (π.χ. το 915 είναι το Γ).
 Επιπλέον βελτίωσα το κώδικα σε σχέση με την 167, και τώρα αν έχουμε υπολογιστή με τελεία για δεκαδικά τότε ότι και να δώσουμε με το "-DEC" και "+DEC" δεν θα επιλεγεί η αντικατάσταση με την τελεία αφού και στις δυο περιπτώσεις θα έχουμε την τελεία για σύμβολο δεκαδικών.
Σε περίπτωση που αλλάξουμε χρήστη της Μ2000 (έχει ένα σύστημα χρηστών η Μ2000, θα αναφερθεί στο εγχειρίδιο) τότε ενημερώνεται ο διερμηνευτής για τυχόν αλλαγή στο σύμβολο των δεκαδικών και της χιλιάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You can feel free to write any suggestion, or idea on the subject.